fbpx

Over ons

Welkom bij Open Gym

Bij Open Gym bieden we je begeleiding bij elke stap en zorgen we dat je plezier hebt in alles dat je hier doet.

Sinds onze opening in 2019 hebben we een fantastische groep mensen bij elkaar met uiteenlopende doelen en mogelijkheden. Ondanks dat iedereen zijn eigen programma draait, komt dat in een geweldige sfeer samen.

Bart Weggelaar (oprichter Open Gym)

sportschool purmerend bart
Waarom Open Gym

Om plezier te hebben in fitter worden

Sporten doe je voor je plezier. Tenminste, dat is het uitgangspunt bij Open Gym. Wij, als trainers, hebben altijd gesport voor ons lol. Dan is het ook makkelijk om aan doelen te werken. Dat is echter niet overal vanzelfsprekend en voor iedereen anders. De elementen die voor ons belangrijk zijn zal je dus ook terug zien in jouw programma.

gratis consult sportschool purmerend

wat maakt Open Gym anders

sportschool purmerend meghan

Open Gym is als sportschool anders dan je gewend bent. Er staan geen droge apparaten, maar we geven interactieve trainingen. We leren je met eigen lichaam beter te bewegen en meer mogelijkheden te geven.

Je draait daarin je eigen programma dat bestaat uit trainingen die bij jou passen. Dat kan een mix zijn van bewegingstraining, krachttraining, bootcamps, boksen tot sport & spel. Het belangrijkste is dat je doet wat bij jou past; een combinatie van wat je leuk vind en waar je uitdagingen liggen.


  Je bent altijd welkom bij Open Gym. Er wordt altijd met je gekeken hoe het met je gaat in je training, maar ook persoonlijk.

  Elke keer hetzelfde houdt je niet gemotiveerd. Daarom hebben we bij Open Gym een breed aanbod zodat er lekker veel variatie in je programma zit.

  Bij Open Gym hebben we een ontzettend toffe groep mensen. Groot, klein, jong en oud sporten met onze unieke aanpak probleemloos met elkaar. Je valt dus nooit uit de toon.

  Een ontspannen sfeer is bij Open Gym ontzettend belangrijk. Ook dat je voor jezelf kan trainen, niet voor je selfie. We hebben daarom geen spiegels in de gym staan. Voor houding en techniek zijn wij, als trainers, je spiegel.

  Iedereen is anders en voor jou werkt weer een andere aanpak dan bij iemand anders. Daarom willen we je niet leren kennen als nummer, maar als mens.

  Plezier

  Doelen bereik je het makkelijkst als je het naar je zin hebt. Samen met jou zoeken we de uitdaging, maar vooral: het plezier

  Maatwerk

  Iedereen is anders, maar het is onze passie om met jou de juiste uitdaging te vinden. Dus alles wat je doet wordt afgestemd op jou.

  Betrokken

  De gym is tof, maar is slechts een middel. Het gaat om het juiste gebruik. Wij als trainer kennen je, zijn begaan met je en willen het beste voor jou.

  Altijd

  We laten je nooit aan je lot over. Je werkt, over het algemeen, in kleine groepen, waar altijd een trainer voor je klaar staat.

  Enthousiast geworden?

  Ben jij op zoek naar een plek waar je aan je eigen doelen kan werken, je op je gemak voelt en hulp krijgt bij elke stap? Laat dan hier je gegevens achter en dan nemen wij snel contact met je op voor jouw persoonlijke programma!

  sportschool purmerend contact