fbpx

Onze trainingen

Wil je samen trainen met een groep of werk je liever aan je eigen doelen samen met een personal trainer? Op deze pagina vind een overzicht van alle trainingen die we bij Open Gym aanbieden!

Onze trainingen

Sporten in Purmerend

Bij Open Gym vinden we het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt, daarom hebben we een breed aanbod aan trainingen voor jou!

Waarom Open Gym?

Iedereen is welkom bij Open Gym. Ben je groot, klein, jong of oud? Mooi! Met onze speciale aanpak sport iedereen met elkaar. De sportschool is daarom niet alleen een plek om lekker te sporten, het is ook een fijne plek om anderen te leren kennen. Leuk toch!

Iedere keer hetzelfde dansje motiveerd niet. Daarom biedt Open Gym een breed aanbod aan oefeningen, zodat je telkens geprikkeld wordt. Vertel ons jouw doelen, dan gaan we hier samen aan werken. 

Ja, echt waar:  Open Gym heeft geen spiegels in de sportschool.

Een ontspannen sfeer vinden wij belangrijk, daarom trainen we voor onszelf en niet voor een selfie. Voor een goede houding en techniek zijn onze personal trainers altijd aanwezig om je te helpen, en zeg eerlijk dat traint toch een stuk fijner.

Geloof je ons niet? De deur staat altijd open (en vergeet je sportkleding niet!) 😉

open gym logo